Printmogelijkheden

14 maart 2018 | Categorie: garDsign®-nieuws , garDsign®-handleiding | Reacties: 1

De printmogelijkheden zijn uitgebreid met de optie A2, A1 en A0, ook kan nu per laag worden afgedrukt in PDF en PNG-formaat.

Printmogelijkheden:

Kies om te beginnen de weergave die je wil afdrukken, met vervolgens het papierformaat. Je kan nu eenvoudig de schaal automatisch laten bepalen je weet dan wat uitkomt voor de betreffende tuin op het gekozen papierformaat. Je kan klikken op de exact gewenste schaal door te kiezen voor 'forceer schaal'.

 

Er is ook een scrollbalk waarin je de schaal kan verschuiven met de optie 'staand'-'liggend' kan je de stand van het papier draaien. De koptekst met logo wil nog wel eens in de weg staan, of dubbel zijn bij toepassing van een werkstempel, daarom kan je ervoor kiezen om deze niet te tonen. Vervolgens kan je het bestandsformaat kiezen zoals PDF en PNG, PNG is een afbeelding die je gemakkelijk licht kan versturen per whatsapp en/of email.  
Plaats een reactie

Laat uw e-mailadres achter om op de hoogte te blijven van nieuwe reacties op dit item (uw e-mailadres wordt niet op de website getoond)

 

Reacties

Liza van Bijleveldt

12 juli 2018 | 19:20

Echt top, dit programma. Ik zag het bij mijn man, daarmee heeft hij enkele leuke ontwerpen kunnen maken. Het programma lijkt eenvoudig genoeg voor een ieder <a href="https://www.tuinmaximaal.nl/webwinkel/glazen-schuifdeuren.htm">Tuinmaximaal</a>