Importeer kavel

21 augustus 2018 | Categorie: Tuinontwerp , garDsign®-nieuws , Functionaliteiten , garDsign®-handleiding , Updates | Reacties: 4

We vinden het supergaaf en presenteren met trots dat de kadasterimport functie toe is gevoegd. Een enorme tijdbesparing want direct op schaal starten met je tuinontwerp is een vurig gewenste droom die werkelijkheid is geworden.

In de vernieuwde tuinontwerp-tool is het vanaf nu mogelijk om direct de officiële kaveltekening  via het Kadaster te importeren. Doordat deze kaveltekening meteen de juiste afmetingen weergeeft kan je meteen beginnen met ontwerpen en hoef je niet eerst de tuin handmatig in te meten.

Je kan het kavel, de woning incl. noordpijl gemakkelijk uploaden ga hiervoor naar de knop: 'Bewerken' en klik vervolgens op; 'Importeer kavel'.

Bekijk de video hier.

Type vervolgens in de popup de gewenste; 'postcode met huisnummer' en/of de adresgegevens (of het exacte kavelnummer) en kies het gewenste adres, het kavel wordt vervolgens ingeladen met hoofdgebouw:

Binnenkort komt als extra toevoeging een luchtfoto beschikbaar waarop de contouren van de werkelijk gebouwde bebouwing zichtbaar wordt t.o.v. de kadastrale grenzen.